pondělí 28. května 2012

Sephora Crayon jumbo 12h

Vyzkoušíš a jinou nebudeš chtít. Doopravdy... no dobře, asi existují i jiné tužky na oči, které jsou stejně dobré, ale já se s jinou zatím nesetkala. Prý ale prakticky totožné jsou jumbo tužky od Make-up for ever. Každopádně za dost vyšší cenu.


Tyhle tužky od Sephory slibují 12-hodinovou výdrž a jsou voděodolné.
Voděodolné opravdu jsou a na očích taky vydrží věčnost, drží jak přibité. Dokonce (a což je největší plus) drží opravdu dlouho i na tzv. "waterline" - nestane se, že by se vám po nalíčení barva najednou shlukla v jeden velký žmolek ve vnitřním koutku oka a linka byla fuč.
Samozřejmostí je skvělá pigmentace.























Jelikož drží opravdu výborně, k odlíčení je třeba kvalitní odličovač. A pokud máte kvalitní odličovač, jdou odlíčit jedna báseň.


Z prodávaných odstínů vlastním klasickou černou, perleťově bílou, kterou používám do vnitřního koutku pro rozjasnění oka a perleťově hnědou, kterou používám na spodní víčko buď samostatně nebo jako podklad pro oční stín. Tužka skvěle nahradí bázi pod stíny.
Další barvy, co se prodávají a co si tak pamatuju jsou šedá, zlatá, zelenkavá, modrá, božská fialová (bude v jednom z dalších nákupů) aj.  a všechny krom černé jsou tuším v perleti.


Cena: 290 Kč
Hodnocení: 10/10

Žádné komentáře:

Okomentovat