čtvrtek 24. května 2012

Když máte štěstí na vzorečky...

V Sephoře nakupuju hodně, hodně často. Mám moc ráda jejich kosmetiku a vůbec tahle parfumerie je moje nejoblíbenější. Vlastně... miluju Sephoru! Skoro jinam nechodím. Až je mi někdy trapně, že jsem tam tak často :D (zlatá Praha, bydlet tam, mohla bych to aspoň prostřídat). Tím chci zároveň říct, že reporty z mých nákupů tady budou poměrně často.

Takže díky nákupům taky dostávám vzorečky. Dřív to nebyla žádná hitparáda. K jednomu nákupu vzoreček make-upu nebo krému v pytlíčku, který bych si normálně stejně nekoupila (ať kvůli ceně nebo prostě jen tak) a u kterýho jsem neměla skoro ani zájem jej zkoušet (např. make-up mám svůj nej a asi už dál zkoušet nebudu, zatím to byly jen vyhozené peníze).
Postupně však přibyl sem tam nějaký krém v tubičce (!). Takhle jsem vyzkoušela například Diora, 2x Sampar... Ale to, co mě čekalo naposledy, to jsem zírala s otevřenou pusou...


Miniaturka tvářenky Nars orgasm, dokonce se zrcátkem (!!), vzorek tónovacího krému Nars (Pure radiant tinted moisturizer) a už potřetí noční krém od Sampar (mimochodem předešlý dva jsem vyplácala, je celkem dobrý). Ach!

3 komentáře:

  1. Tak to je opravdu super! V jaké Sephoře jsi nakupovala? :)

    OdpovědětVymazat
  2. Miluju nákupy v Sephoře, ty věci jsou úžasný.Těch vzorků, a slevová karta!Závidím)
    xoxo
    http://dreamaboutflowers.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat